Do You Remember Me 1d 5 Piscina

Aria's P.O.V.

     - Nu cred! L-ai intalnit si pe perversul ala periculos si cret si nu ai urcat la el in masina? a intrebat Niall, facand o fata mirata, iar eu am zambit.

     - Mda... chiar ca ai avut o zi incarcata. a zis Cher, zambind.

     - Pai... eu ma duc sa desfac canapeaua din sufragerie. le-am zis.

     - De ce? au intrebat amandoi in cor.

     - Pentru ca acolo o sa doarma Niall. Nu e evident ca nu aveti cum pleca acasa si ca trebuie sa dormiti la mine? am intrebat, iar ei s-au uitat unul la altul apoi au zambit.

***

      - Merci de pijama. a zis Cher, zambindu-mi si asezandu-se pe canapeaua transformata in pat.

      - Pentru nimic. i-am zis zambind si m-am asezat langa ea, luand telecomanda de la Tv.

       - Am adus pop-cornul! a strigat Niall, trantindu-se langa noi cu doua castroane mari. Purta unul dintre tricourile melr largi si baietoase pe care nu le purtasem niciodata dar pe care le taraiam totusi dupa mine, si o pereche de boxeri.

       - Deci... ce film vedem? am intrebat.

       - Cauta si tu o comedie. a zis bruneta, apoi si-a lasat capul pe umarul meu, incepand sa manance floricele.

***

       Am deschis cu greu ochii si am dat sa ma ridic din pat, dar abea pe urma am realizat ca Cher avea picioarele puse peste mine. I le-am dat jos, incercand sa n-o trezesc si m-am apropiat de oglinda imensa din camera, studindu-mi cearcanele. Ne culcasem dupa ora cinci aseara, iar acum aveam aceeasi senzatie ca dupa o betie crunta. Fusese prima noapte din ultimii sapte ani in care nu ma zvarcolisem si nu plansesem. Poate faptul ca reusisem sa-mi fac prieteni dupa atata timp ma ajutase.

     Am iesit din camera fara sa fac galagie si m-am dus sa vad ce facea blondul. Dormea bustean cu picioarele pe pereti si cu capul atarnand in afara patului. Am zambit, amuzandu-ma de pozitia lui ciudata si am inchis usa sufrageriei, indreptandu-ma spre bucatarie cand mi-am amintit ca nu am deloc mancare in frigider. M-am uitat pe vizorul usii si am vazut ca nu mai ramasesera fotografi sau paparazzi asa ca m-am intors in camera mea, unde dormea Cher si m-am imbracat cu o rochita simpla, de vara, apoi mi-am pieptanat putin parul, prinzandu-l intr-o coada. Am agatat de usa frigiderului un bilet mare pe care scria "MA INTORC IMEDIAT! ", mi-am luat geanta si am iesit.

     M-am invartit putin printre stradute pana am dat intr-un final peste o pizzerie. Nu era foarte mare si nu parea pre luxoasa, in schhimb, chiar in spate de tot, aveau un cuptor urias din caramida in care coceau pizza, ceea ce o facea gustoasa si frageda. Am cerut cinci pizza la pachet - gandindu-ma bine inteles la cat de mult mananca Niall- si apoi am intrat intr-un supermarket de unde am iesit cu o plasa uriasa, plina de tot felul de bunatati cu care sa-mi incarc si eu frigiderul.

     - Lasa-ma pe mine da deschid, mi-a zis un baiat saten, impingand usa si facandu-mi loc sa trec.

     I-am multumit si am iesit din magazin, insa din marea mea aiureala m-am impiedicat, facand sa-mi cada din punga pachetul cu lingurite de plastic. Satenul s-a uitat ingrozit la asflat si a luat-o la fuga, lasandu-ma mirata. Am ridicat din umeri, apoi m-am aplecat sa culeg pachetul de lingurite de pe jos si m-am indreptat catre scara blocului meu.

     Cand am intrat in apartament, era liniste in continuare, semn ca probabil nu se trezise nimeni asa ca am scos in liniste totul din pungi si le-am asezat la locul lor. M-am aplecat ca sa mai iau din sacosa si ouale, cand doua maini mi-au acoperit ochii, luandu-ma prin surprindere si facandu-ma sa scap ouale pe jos.

      - Aiii mai.... alea puteau fi omlete gustoase, a zis Niall, scotandu-si mainile de pe ochii mei. Oricum, bine ca n-ai tipat ca altfel o trezeai pe  Cher. a mai zis blondul.

     Am zambit intorcandu-ma spre el.

      - Si daca tipam, ce imi faceai? l-am intrebat ridicand o spranceana.

      - Nu vrei sa stii. mi-a zis ranjind.

      - Ba da. am raspuns si mi-am deschis gura pregatindu-ma sa tip, dar el mi-a acoperit-o repede cu buzele lui si m-a tras mai tare inspre el. Nu stiu din ce motiv, dar i-am raspuns la sarut si mi-am incolacit bratele in jurul gatului lui. Am auzit usa camerei mele deschizandu-se, iar Niall m-a impins rapid, fara sa intrerupa sarutul, inspre debaraua micuta in care pana acum n-avusesem curaj sa intru. Dupa ce a tras usa dupa noi  , m-am desprins de el si i-am lipit o palma.

     "Auci" a mimat el din buze.

     - Aria? Niall? Unde sunteti? am auzit-o pe Cher strigand. Am vrut sa ies din debara si sa ii raspund, dar Niall mi-a acoperit gura cu palma si mi-a facut semn sa urc pe scara.

     " Stai! O scara? Asta era aici mereu, Aria? Adica, bine, stiu ca n-ai mai intrat aici, dar totusi, daca e o scara catre Unicornia?"

     Mi-am dat mintal o palma pentru gandurile aiurite care imi zburau prin minte si am urcat dupa Niall pe scara. A impins trapa de lemn si ne-am trezit sus, pe acoperisul blocului. Era superb acolo sus! Tata avusese grija sa fie acoperit ca sa nu ploua acolo, iar totul era pavat cu gresie albastruie. In mijloc era o piscina destul de adanca, iar pe margini erau trei sezlonguri si ceva mai incolo o masuta, totul fiind acoperit de o bula de sticla, astfel incat sa ma pot bucura de piscina si iarna.

       - Wow! am exclamat.

       - Dragut. a zis si blondul.

       - Acum, de ce m-ai pus sa urc pana aici? l-am intrebat.

       - Ca sa nu ne vada Cher sarutandu-ne.

       - Ce te face sa crezi ca am de gand sa te mai sarut? l-am intrebat incruntata.

       - Nu stiu. Pur si simplu ai s-o faci. mi-a zis ridicand din umeri.

        - Iar eu iti garantez ca n-am s-o fac. am zis, simtind cum ma enervez.

        - Bine. a zis el, apoi si-a aruncat tricoul langa unul dintre sezlonguri si a sarit in piscina.

        - Cobor dupa mancare. i-am strigat, ridicand trapa de lemn.

       Cand am intrat in bucatarie, a gasit-o ce Cher strangand ouale sparte de pe jos.

       - Hey! Unde ai fost? m-a intrebat ea.

       - Neata, Cher. Hai cu mine, am zis tragand-o dupa mine inapoi in dormitor.

     I-am intins un costum de baie, iar ea m-a privit nedumerita.

     - Mergem sus, la piscina, i-am zis, imbracandu-mi costumul de baie albastru marin.

     Am iesit sa caut trei prosoape, iar cand m-am intors am gasit-o gata schimbata.

     - Haide, i-am zis, luand cu mine si cutiile di pizza.

     - Stii, esti mereu plina de surprize. Ieri nu aveai mancare si nici prieteni, iar acum tarai cutii de pizza si mergi sa inoti pe blocuri. mi-a zis ea, urcand dupa mine si asezandu-se pe un sezlong.

       So.... ce mai ziceti, pufoseniilor? Am reusit si eu sa va mai scriu un capitol care sper sa va placa macar putin, cu totul ca e cat se poate de banal si plictisitor.

       Stiu ca in capitolul trecut v-am promis ca cel mai dragut comentariu o sa primeasca dedicatie la capitolul asta, dar Ily si Ice au primit deja dedicatie la cartea asta asa ca o sa le mai dau dedicatii si celorlalti. ( Sper sa nu va suparati )

     No, nu stiu ce sa mai zic.

     CarrotBoss kisses you :*♡♥

loading...